AUSTIN TEXAS: Ultraboost PB zachowuje dokładnie tę samą podeszwę środkową, co Ultraboost 20, dlatego wielbiciele twojego rejsu pokochają dużo redukcji wstrząsów z pięty na plecach, dzięki czemu możesz podnieść stopę (szopa ma zdecydowanie 10 mm). Właściwie zwykle domyślnie, abyś mógł poszerzyć skarpety podczas pierwszego występu na innowacyjnym atletycznym bucie, chociaż Ultraboost PB czuł się trochę przytulnie z powodu tych preferencji. Właściwie chciałem cieńszych i bardziej dopasowanych skarpet przy kolejnych przepływach, a także ceniłem sobie czubek stopy, do którego zmieściły się wspólne buty Nike Air Force 1 MID: pomocne, ale nieostrożne. W porównaniu z Ultraboost 20, który będzie działał Primeknit 360, abyś mógł owinąć palce u stóp i nadać odpowiedni kształt, kiedy chcesz, Ultraboost PB implementuje Celermesh, twój mniej ciężki, cieńszy i lepiej dopasowany nylonowy wierzch, aby wyeliminować nadmiar tłuszczu i dodatkowo podkreślić działanie. Pomagając ująć je w inny sposób, ta hodowla śródstopia jest skończona.
Właściwie założyłem, że wąski odbiornik pięty może wydawać się niezręczny, gdy znajdziesz marginalną piankę dotyczącą Achillesa, ale tak naprawdę nie mogę obecnie mieć wszystkich popularnych atrakcji, a także pęcherzy. Alternatywnie styl pięty umieścił te łapy Zamknięte dookoła z tyłu poza wyznaczonym celem.Rozszerzenie przyczepności tkanek jest Buty Nike M2K Tekno zdecydowanie mocne w przypadku wyschnięcia i nasyconych sytuacji, w wyniku czego buty Nike Air Max 1 z podeszwy pełnej długości Ls.
Kiedy jest mniej ciężki i dużo bardziej oddychający, PB przechodzi do bardziej ciężkiej sekcji z organizacjami szkoleniowymi każdego dnia, które można kupić. Właściwie to naprawdę nie lubię rzucić, dopóki nie doprowadzą do wykrycia. Będę miał szopę w PB, ciesz się zdecydowanie, jeśli pójdę, poczuję, że ten krok pozostanie zakłócony dalsze instrukcje online sportowiec buty w porównaniu do I zwykle na przykład. Jeśli chodzi o osiąganie wyników w wielu butach i butach 10 mm, w których geometria nadal obejmuje ludzi kończących śródstopie, zamiast wyczuwać ich bardziej w tylnej części pięty.
AUSTIN TEXAS: Biorąc pod uwagę, że najbardziej skuteczny jest pomysł, który zdecydowanie wymaga szybkości, jestem po prostu mile zaskoczony, że buty Nike Air Max 270 React Adidas umieściły dokładnie taką samą podeszwę środkową jak Ultraboost 20. Z pewnością Twoja pełna długość Podeszwa środkowa Supercharge uważa, że nadzwyczajne jest uzyskiwanie dużych przepływów, chociaż jeśli celem Ultraboost PB jest zdecydowanie działanie pod jakimkolwiek względem, utrata masy ciała będzie musiała ze względu na miejsca docelowe, konieczne jest lepsze. .